user_mobilelogo

NIEUWJAARS SOCIAL 2020

Het bestuur nodigt u uit voor de Nieuwjaars Social op woensdag 8 januari 2020 in het multifunctionele complex “De Molenwiek” op de vliegbasis Gilze-Rijen.

Traditiegetrouw zouden we u een uitgebreid feestbuffet aanbieden, maar we willen de eigen bijdrage zo laag mogelijk houden. Daarom gooien we het over een andere boeg en bieden we u een zonnig Mexicaans buffet aan, om de winterkou voor een middagje te verdrijven. Aansluitend kunt u genieten van een Grand Dessert. Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

- 16.00 u. Ontvangst met koffie.
- 17.30 u. Aanvang Mexicaans buffet met aansluitend Grand Dessert. Na afloop is er nog gelegenheid voor een afsluitend drankje (eigen rekening).
- 19.30 u. Sluiting bar.

Separaat heeft u een mail of brief ontvangen over de kosten voor deze bijeenkomst. Voor de bijbedrage krijgt u een uitgebreid Mexicaans buffet met overheerlijke warme en koude hapjes en een lekker en zeer uitgebreid dessert. Indien u speciale dieetwensen heeft, laat het dan weten en dan zullen wij proberen om daar rekening mee te houden en zo nodig een speciale maaltijd laten bereiden.

Uw deelname aan deze social kunt u reserveren door het overmaken van de eigen bijdrage op ons bankrekeningnummer NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 20 december 2019 te zijn overgemaakt. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Nieuwjaars Social”.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 20 december 2019, kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de nieuwjaarsreceptie, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 30866956. Het inschrijfgeld slechts worden terugbetaald indien u zich uiterlijk 1 week van tevoren met geldige redenen afmeldt.

Op 8 januari staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensiepas of een postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Tijdens de Nieuwjaars Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

GEPLANDE ACTIVITEITEN 2020
Uiteraard denken we al na over het programma voor volgend jaar. De concept planning voor de activiteiten in 2020 ziet er als volgt uit:

- Nieuwjaarsreceptie wo 8 januari
- Lente inloop social di 17 maart
- Algemene Ledenvergadering met BBQ di 12 mei
- Jaarlijkse uitstap (bestemming nog vast te stellen) week 34 (17- 21 augustus)
- Grote Reünie social di 6 oktober
- Herfst inloop social wo 18 november

Dit is een concept planning en aanpassingen mogelijk zijn, maar u kunt de data alvast in uw agenda noteren. Als er wijzigingen optreden, laten we dat zo snel mogelijk aan u weten. De bestemming van onze jaarlijkse uitstap is nog niet bekend. We zullen u zo snel mogelijk over de definitieve planning informeren. Uiteraard wordt u ook voor elke activiteit nog apart uitgenodigd.

CONTRIBUTIE 2020
We maken van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen de contributie voor 2020 te betalen, voor zover dat niet via een automatische incasso of -overschrijving gebeurt. De contributie bedraagt €12,50 p.p. en kan worden overgemaakt naar rekening NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen, onder vermelding van aantal personen en “contributie 2020”.

De contributie is verschuldigd per 1 januari en dan wil het bestuur de betaling ook graag op de rekening van onze contactgroep hebben ontvangen.

CONTROLE LEDENADMISTRATIE
Bij de uitnodigingen van de Reünie Social hebben we u gevraagd uw gegevens in de ledenadministratie te controleren en aan te geven of u de mail voortaan per mail wilt ontvangen. Velen van u hebben daarop gereageerd, maar als u dat nog niet heeft gedaan kunt u alsnog eventuele aanpassingen van uw gegevens melden en aangeven of u de uitnodigingen van onze activiteiten voortaan per mail wilt ontvangen.

We wensen u alvast fijne feestdagen toe en zien u graag op 8 januari,

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris