Na de geslaagde ALV met Social staat de volgende bijeenkomst alweer voor de deur; de Reünie Lente Social op 22 mei. Deze keer gooien we het over een geheel andere boeg en hebben we een frietkraam besteld. Bij deze frietkraam kunt u genieten van een grote hoeveelheid gefrituurde lekkernijen en de bijbehorende sauzen, aangevuld met een aantal heerlijke salades. De Reünie Lente Social wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Vfonds.

De Lente Reünie Social staat zowel open voor postactieve leden als veteranen in de regio. Mocht u een veteraan kennen die geen lid is van de vereniging en die toch wil deelnemen, laat dit aan de secretaris weten. Die zal hem of haar dan een uitnodiging sturen. Andere introducees zijn niet toegestaan (Uw partner, mits lid, is natuurlijk wel welkom).
frietkraamSeparaat heeft u een brief of mail ontvangen om zich aan te melden voor de Lente Reünie social. Het aanmelden dient  uiterlijk 15 mei 2024 bekend te zijn Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Lente Social”.

De Reünie Lente social vindt plaats in de Molenwiek. Het programma is als volgt.
16.00 uur koffie met ontvangst
17.30 uur aanvang maaltijd
19.00 uur sluiting bar

In verband met de reservering van de maaltijd moeten we ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 15 mei 2024, kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de Lente Social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. U wordt dit persoonlijk te doen via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 22093723.

Tijdens de Lente Reünie Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Op 22 mei staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. U krijgt toegang op basis van die toegangslijst, samen met een geldige defensiepas, een veteranenpas of postactievenpas. Dit altijd in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op woensdag 22 mei,

namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris