user_mobilelogo

HERFST SOCIAL WOENSDAG 16 NOVEMBER

Na een succesvolle Reünie Social op 4 oktober kijken we alweer vooruit naar de volgende activiteit. We hadden een nat voorjaar en een lange droge hete zomer en we zijn inmiddels begonnen aan een nat najaar. We zien ook de eerste bomen alweer verkleuren dus er is geen ontkennen aan: Het wordt herfst. Het verheugt ons dan ook om u uit te nodigen voor de “Herfst Social” op woensdag 16 november. De vorige Herfst Social vond in 2019 (!!) plaats en toen serveerden we een heerlijke mosselmaaltijd. Door de vele positieve reacties staan de mosselen ook dit jaar weer op het menu. Mocht u niet van mosselen houden, kunt ook kiezen voor spare ribs, tegen dezelfde prijs.

Als u aan de maaltijd wenst deel te nemen moet u zich hiervoor opgeven. Separaat heeft u een brief of email ontvangen over de kosten van deze activiteit Door overmaken van het gewenste bedrag op ons bankrekeningnummer NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen kunt u deelnemen aan de maaltijd. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 2 november te zijn overgemaakt. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Herfst Social” en voor hoeveel personen u eventueel spare ribs wilt i.p.v. mosselen.

Indien u speciale dieetwensen heeft, laat het dan weten en dan zullen wij daar zoveel mogelijk rekening mee houden en zo nodig een speciale maaltijd laten bereiden.

Diegenen die geen gebruik willen maken van de maaltijd zijn ook van harte welkom. Voor hen is de social dan gewoon een “inloop” activiteit, waarvoor u zich niet hoeft op te geven. U bent vanaf 16.00 uur welkom in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek”. U wordt ontvangen met een kopje koffie en vanaf ca.17.00 uur kan er worden gegeten. Het einde van de bijeenkomst is voorzien om 19.00 uur.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Leden die inschrijven na 2 november, kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06 30866956.

Op 16 november staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensie-, postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Tijdens de Herfst Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Als u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Vooruitlopend op de activiteiten-kalender van volgend jaar willen we alvast melden dat de Nieuwjaars Social volgend jaar plaatsvindt op woensdag 11 januari. Noteer dat alvast in uw agenda.

Met vriendelijke groet en tot ziens op 16 november.

Namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris