Uitnodiging Reunie Social 21 november 2023 

 

Op dinsdag 21 november vindt de jaarlijkse Grote Reünie Social plaats, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De social vindt plaats in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis.

Ook dit jaar bieden we u tijdens de Grote Reünie Social een interessante lezing aan. We hebben Kolonel Remco Bastiaan (Hoofd Afdeling Integratie van de Luchtmachtstaf) bereid gevonden om ons bij te praten over de recente ontwikkelingen in de Luchtmacht. Het belooft een interessante lezing te worden!

Mosselen en SpareribsTijdens de social kunt u uiteraard ook weer gebruik maken van een maaltijd en in navolging van vorige jaren serveren we in november een heerlijke mosselmaaltijd. Mocht u niet van mosselen houden, kunt u ook kiezen voor spare ribs, tegen dezelfde prijs. U moet dit dan wel expliciet aangeven bij uw betaling. Introducés kunnen niet deelnemen aan deze social, uw partner (mits lid van onze vereniging) uiteraard wel. Net als vorig jaar wordt deze Social gesponsord door een bijdrage van het vfonds. Separaat heeft u een mail of brief ontvangen over de kosten.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst en koffie/thee met een versnapering
15.30 – 16.30 uur Lezing ontwikkelingen CLSK
16.30 – 17.30 uur Aperitief
17.30 uur Aanvang maaltijd
19.00 uur Sluiting bar

Uw deelname aan deze social kunt u reserveren door het overmaken van de kosten op bankrekeningnummer NL81ABNA0625371682 t.n.v. CGPA Regio GZRIJ, onder vermelding van: ‘aantal personen Reünie Social’ en het aantal personen waarvoor u spare ribs wil i.p.v. mosselen. De eigen bijdrage dient uiterlijk 7 november op onze rekening te zijn bijgeschreven.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijftermijn. Leden die na 7 november inschrijven kunnen niet deelnemen aan de maaltijd. Meldt u zich a.u.b. even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 22093723.

Tijdens de Grote Reünie Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld op onze website). Als u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven. De foto’s en het verslag van de Herfst Social staan op onze website en kunt u bekijken via deze link.

Op 21 november staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensiepas of een postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. We hopen op een grote opkomst bij de lezing en de aansluitende Social en maaltijd.

Tenslotte wil ik alvast melden dat de Nieuwjaars Social 2024 is gepland op woensdag 10 januari. Zet die datum alvast in uw agenda.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

 

Ton Bijl
Secretaris