Presentatie F35Traditiegetrouw in oktober, vond op dinsdag de 4e oktober de jaarlijkse reuniesocial plaats in de MFR van de vliegbasis Gilze Rijen. Voorafgaand aan de social werd door Lt-Kol b.d. Dick van der Kaaij een enthousiaste en inhoudelijke briefing gegeven over het paradepaardje van de Koninklijke Luchtmacht, de F-35. Dick was vele jaren betrokken bij de aanschaf en introductie van de F-35 en kon veel boeiende achtegrond informatie delen met de ca. 70 leden die geinteresseerd waren in dit onderwerp. Dat het onderwerp leeft bleek uit de vele vragen die werden gesteld en de geëngageerde wijze waarop het werd nabesproken tijdens de social.

Opening SocialDe aansluitende social werd rond half vijf geopend door onze voorzitter, Christa Oppers-Beumer. Daarbij werden ook 3 (aspirant) leden van harte welkom geheten. De aanwas van nieuwe leden is een goede trend die we zeker moeten doorzetten. Christa verzocht daarom alle aanwezigen in zijn of haar omgeving te bezien of er voormalige KLu medewerkers zijn te vinden die mogelijk lid zouden kunnen worden. Deze eventueel nieuwe leden worden dan per brief uitgenodigd om tijdens een social een keer kennis te komen maken met de vereniging. Nieuwe leden zijn uiteraard altijd van harte welkom.

Overzicht zaal Tijdens de social werden zoals gebruikelijk veel mooie, oude en meer recente herinneringen opgehaald. Het geluid van een schaterlach maakte af en toe duidelijk dat er verschillende ‘sterke’ verhalen werden gedeeld. En wat is mooier dan het delen van een gezamelijk verleden uit de koude oorlog en daarna.Buffet Tijdens het internationale buffet ‘Around the world’ konden smaken uit allerlei vakantielanden worden geprobeerd. Een keur aan hutspot met gehaktballen, tournedos met pommes sauté, witte rijst met kip- en varkenssaté met pindasaus, kebab met knoflooksaus, op de huid gebakken Noorse zalm, Duitse braadworst, stamppot zuurkool, mini lasagne, mini moussaka, Vlaamse friet en mayonaise viel ons ten deel. De koks hadden er wederom een smulparadijs van gemaakt met vele smaaksensaties. Door het toeziend oog van Paresto werd zeker gesteld dat alle aanwezigen ook van alle lekkernijen konden genieten. Dank daarvoor. Rond 19 uur werd de laatste ronde aangekondigd, waarna een ieder voldaan huiswaarts keerde.

 

 

Foto's van de reunie social