Verslag grote Reünie social 2023

Vfonds 1Al ruim voor 3 uur melden de eerste gasten zich in de Molenwiek. Daar werden ze ontvangen met een kop koffie en een heerlijk Brabants koffiebroodje De kosten van deze Social kunnen beperkt worden gehouden door een financiële bijdrage van het vfonds. Voor de liefhebbers waren er dus ook weer enkele ‘goodies’ van het vfonds beschikbaar.

Iets voor half vier verzoekt de voorzitter Christa Oppers – Beumer iedereen naar de andere zaal te gaan waar alles in gereedheid staat voor een briefing van Kolonel Remco Bastiaan. Remco is Hoofd Afdeling Integratie van de Staf CLSK in Breda en hij praat de leden bij over de recente geopolitieke ontwikkelingen en de gevolgen die dat heeft voor de Luchtmacht. Het is een interessante en verhelderende lezing en uit de vragen uit de zaal blijkt dat onze leden nog steeds een grote interesse hebben in het reilen en zeilen van de Koninklijke Luchtmacht.

BriefingDe lezing is zo interessant dat we iets later dan gepland weer teruggaan naar de bar. Daar praten de leden elkaar onder het genot van een drankje weer bij over wat hen bezighoudt – bijvoorbeeld de verkiezingen de komende dag - en uiteraard vliegen ook de verhalen over de goede ouwe tijd weer over tafel.

Kort voor half zes pakt de voorzitter de microfoon en ze is zowaar luid en duidelijk te verstaan. Dit komt omdat het bestuur heeft besloten zelf maar een luidspreker met microfoon te kopen. Christa heet eenieder hartelijk welkom, in het speciaal de nieuwe en potentiële leden die vandaag aanwezig zijn. Zij wenst de leden alvast prettige feestdagen en memoreert dat de volgende activiteit de Nieuwjaars Social is, die wordt gehouden op woensdag 10 januari volgend jaar. Ook geeft ze aan dat het recent afgelaste bezoek aan de repetitie van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht eind februari alsnog plaatsvindt. De exacte datum en uitnodiging volgen in januari.

MosselenSpareribsDaarna wenst ze iedereen een smakelijke maaltijd toe en dat is zeker gelukt: Paresto serveert grote en smakelijke porties mosselen, en Spare Ribs die bijna vanzelf van het bot vallen. Na deze heerlijke maaltijd gaat iedereen langzaam maar zeker weer richting huis, terugkijkend op een interessante, gezellige en smakelijke middag. Een dankwoord gaat uiteraard ook weer uit naar Paresto voor de prima ondersteuning van onze Social.

 

 Foto's Grote Reünie flyer