Petit FoursOp 1 juni vierde CGPA GZRIJ (net als alle andere CGPA-en) haar 20-jarig bestaan, tijdens de Lente Social. Dit was bij binnenkomst al te merken aan de petit fourtjes bij de koffie die waren voorzien van een CGPA-logo. Voor de gelegenheid waren alle ereleden speciaal uitgenodigd en het deed het bestuur groot genoegen dat ook dhr. Willem Aben en zijn echtgenote de moeite hadden genomen om naar de Social te komen.

Aansnijden TaartRond 16.30 heette de voorzitter mw. Christa Oppers-Beumer de bijeenkomst en zij gaf de ereleden gelijk een taak: het aansnijden van de jubileumtaart met daarop de afbeelding van de ondertekening in 2002 van de erkenningsovereenkomst van onze CGPA door Willem Logt en de toenmalig Bevelhebber Dick Berlijn.

BarbecueNa deze officiële handeling werd het buffet geopend. Door Paresto werd een prima barbecue verzorgd die goed in de smaak viel, gezien de lange rij voor het buffet. Verder werd er zoals gewoonlijk weer bijgepraat over (klein)kinderen, vakanties, de situatie in de wereld en de goede oude tijd, toen alles beter was….Ruim na zeven uur gingen de laatste gasten naar buiten, zo te zien met een tevreden gevoel.

Op naar de volgende 20 jaar CGPA GZRIJ!

 

Zie de overige foto's

 

Klik op de foto voor een vergroting