Nieuwjaarsreceptie 1

 

Nieuwjaarsreceptie 2Al ruim voor 16.00 uur stonden de eerste leden te popelen om naar binnen te mogen. Toen de meesten van de bijna 100 aanwezigen binnen waren, werd door de voorzitter, Christa Oppers - Beumer het glas geheven op het nieuwe jaar.Nieuwjaarsreceptie 3 Naast de vertrouwde gezichten was ook een aantal speciale gasten aanwezig, waaronder de Commandant en plaatsvervangend Commandant van het DHC, Cdre Schipmölder en KTZ Kleingeld en een vertegenwoordiging van Kabinet van de Luchtmachtstaf. Ook was een aantal nieuwe leden aanwezig die gelukkig snel één of meerder bekende gezichten zagen en in een geanimeerd gesprek terecht kwamen.

Iets na 17.00 uur meldt de voorzitter dat het buffet is geopend. Paresto had speciaal voor ons het uitgebreide Kerstbuffet nog een keer geserveerd en dat werd gewaardeerd, gezien het enthousiasme waarmee het buffet werd ‘aangevallen’. Toen iedereen bijna verzadigd was, werden we nog blij gemaakt met een uitgebreid dessert.

Buffet

Normaliter nemen de eerste gasten snel na het dessert afscheid, maar deze keer was het zo gezellig dat eenieder lang bleef napraten, een aantal zelfs tot ruim na de gepland eindtijd van zeven uur. Het bestuur kan zich geen beter signaal wensen dat het een geslaagde Social was en kijkt er dan ook met tevredenheid op terug.

 Bovenstaande foto's en ook de foto's via onderstaande link zijn gemaak door Alex Beekmans.

Foto's van de nieuwjaarsreceptie