Grote Reunie Social 2018

 

Op woensdag 26 september vindt de jaarlijkse Grote Reünie Social plaats, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De social vindt plaats in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis.

Ook deze keer kunnen we u tijdens deze Grote Reünie Social een interessante lezing aanbieden. Bijna dagelijks krijgen we informatie over de ontwikkeling en het gebruik van drones en wat daar allemaal mee kan. Misschien worden binnenkort de pizza's wel bij u thuis afgeleverd met een drone. We zijn dan ook verheugd dat we u voorafgaand aan de social een zeer interessante lezing kunnen aanbieden over “Heden en toekomst van drones voor militaire en civiele toepassingen”. De lezing wordt verzorgd door Majoor Bouwhuis van het CLSK. U weet niet wat u hoort en ziet! Dit mag u niet missen!

Tijdens deze social kunt u uiteraard ook weer gebruik maken van een maaltijd. We sluiten aan bij het vakantiegevoel dat u hopelijk nog heeft: u kunt gebruik maken van het buffet ‘Around the world’ waarin u smaken uit verschillende vakantielanden zult tegenkomen. Denk daarbij aan hutspot en gehaktballetjes, tournedos pommes sauté, witte rijst, kip- en varkenssaté met pindasaus, kebab met knoflooksaus, op de huid gebakken Noorse zalm, Duitse braadworst, stamppot zuurkool, mini lasagne, mini moussaka, paëlla, Vlaamse friet en mayonaise. Voor elk wat wils dus! Aansluitend aan het buffet kunt u genieten van een Grand Dessert.

Introducés zijn niet welkom op deze social, uw partner (mits lid van onze vereniging) uiteraard wel. Consumpties (drankjes etc.) kunnen worden afgerekend met de welbekende blauwe munten.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst en koffie/thee met een versnapering
15.30 – 16.30 uur Lezing over “Heden en toekomst van drones voor militaire en civiele toepassingen”.
16.30 – 17.30 uur Aperitief (eigen rekening)
17.30 uur Aanvang maaltijd met na afloop gelegenheid voor een afsluitend drankje (eigen rekening)
20.00 uur Sluiting bar

Separaat heeft u een mail cq brief ontvangen over de kosten van deze social Verzoeke voor 12 september op bankrekeningnummer NL81ABNA0625371682 t.n.v. CGPA Regio GZRIJ, onder vermelding van: ‘Grote Reünie Social 26 september’ en het aantal personen (Als u voor anderen betaalt, dan ook graag die namen doorgeven, in verband met de toegangslijst). De eigen bijdrage dient uiterlijk 12 september op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 19 september via telefoonnummer 06 30866956.

Omdat we het aantal maaltijden op tijd aan Paresto moeten doorgeven kan uw inschrijfgeld slechts worden terugbetaald indien u zich uiterlijk 2 weken van tevoren met geldige redenen afmeldt.

Toegang tot de vliegbasis krijgt u op basis van de toegangslijst, samen met een postactievenpas of een geldig legitimatiebewijs.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

 

 

 

 

Ton Bijl
Secretaris