F-16

Dit jaar vinden de Luchtmachtdagen plaats op de vliegbasis Volkel op 14 en 15 juni. Op de site https://www.defensie.nl/luchtmachtdagen kunt u alvast zien wat u kunt verwachten op Volkel. Het belooft weer een mooie dag te worden.

Evenals in voorgaande jaren biedt het bestuur van onze Contactgroep u de mogelijkheid om de Luchtmachtdagen gezamenlijk per bus te bezoeken op vrijdag 14 juni a.s. De reis gaat door bij een minimale inschrijving van 40 deelnemers.

Programma
Het programma is als volgt:

- Vertrek vanaf de Vliegbasis Gilze-Rijen (Molenwiek) om 08.00 uur;
- Vertrek vanaf de Vliegbasis Volkel na de vliegshow om 17.00 uur.
In bijlage vindt u nadere informatie over de dag en een aantal spelregels vanuit de het Luchtmacht Werkgroep die zich met de organsatie bezig houdt. De benodigde polsbandjes krijgt u op 14 juni bij vertrek van de bus op Gilze Rijen uitgereikt. En u krijgt ook toegang tot de tent als u in het bezit bent van een geldige Defensiepas.

Deelnemers
Naast onze leden willen we ook deze keer familie of kennissen van onze leden in staat stellen als introducé met de bus mee te reizen, mits er voldoende plaats is. Per lid is één introducé toegestaan. Deze familieleden hebben in Volkel het voordeel dat ze met de bus tot op het tentoonstellingsterrein kunnen komen.

Inschrijven
Separaat heeft U een brief of mail ontvangen voor de inschrijving. U dient het verschuldigde bedrag over te maken op ons bankrekeningnummer: NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Graag vermelden “Open Dag Volkel” en het aantal leden en evt aantal introducees.

Inschrijving gebeurt op volgorde van bijschrijving van het verschuldigde bedrag op onze rekening. De bijdragen dienen uiterlijk 15 mei a.s. op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bijdragen die ná deze datum binnenkomen kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

- Als er te veel aanmeldingen zijn en u of uw familieleden onverhoopt niet kunnen worden ingedeeld ontvangt u hiervan tijdig bericht en wordt het betaalde bedrag op uw rekening teruggestort.

- Indien er minder dan 40 aanmeldingen zijn, zijn wij helaas genoodzaakt om de reis niet door te laten gaan. In dat geval ontvangt u hiervan ook tijdig bericht en wordt het betaalde bedrag eveneens op uw rekening teruggestort.

- Wanneer u zich door storting van de bijdrage tijdig heeft aangemeld en de reis gewoon doorgaat (minimaal 40 aanmeldingen), ontvangt u geen verder bericht. Wij zien u dan graag op 14 juni op de Vliegbasis Gilze-Rijen op de parkeerplaats bij “de Molenwiek”. We willen graag op tijd vertrekken; wees dus ruim op tijd aanwezig en houdt daarbij rekening met wat extra tijd i.v.m. de nieuwe toegangsregeling.

Meldt u zich a.u.b. altijd af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de dagtocht, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06 30866956. De eigen bijdrage wordt slechts terugbetaald indien u zich uiterlijk 2 weken voor de dagtocht met geldige redenen afmeldt, tenzij er een wachtlijst is en uw plaats kan worden ingenomen door iemand anders.

Toegang Vliegbasis Gilze-Rijen
Op 14 juni staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis Gilze-Rijen. U krijgt toegang tot de basis van die toegangslijst, samen met een geldige defensiepas, een VDP-pas (Veteranen- of Dienstslachtoffer-, of Postactievenpas), in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Indien u in het bezit bent van een defensiepas mag u uw partner zelf begeleiden, indien u in het bezit bent van VDP-pas moet uw partner door iemand anders worden begeleid. Het bestuur zal hiervoor zorgdragen.

Foto’s
Tijdens de dag worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Embleem Opendag Klu op Volkel