GROTE REUNIE SOCIAL
2 oktober 2019

Op woensdag 2 oktober vindt de jaarlijkse Grote Reünie Social plaats, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De social vindt plaats in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis.

Ook deze keer kunnen we u tijdens deze Grote Reünie Social een interessante lezing aanbieden. Vorige jaren hebben we vaak een spreker vanuit de Luchtmachtstaf in Breda gehad, maar deze keer zoeken we het wat dichter bij huis: u krijgt wat te horen over het reilen en zeilen van het Defensie Helikopter Commando (DHC). Wat doet het DHC nu precies en welke toekomstplannen zijn er? Het belooft een interessante lezing te worden, waarbij we waarschijnlijk tot de conclusie komen dat er op de vliegbasis Gilze-Rijen best wat is veranderd sinds u en ik de luchtmacht hebben verlaten.

Tijdens de social kunt u uiteraard ook weer gebruik maken van een maaltijd. We hadden vorig jaar tijdens de Grote Reünie Social een prima buffet dat voor herhaling vatbaar is. Dus ook dit jaar sluiten we aan bij het vakantiegevoel dat u hopelijk nog heeft. In het buffet ‘Around the world’ komt u weer de smaken uit verschillende vakantielanden tegen. Denk daarbij aan hutspot en gehaktballetjes, tournedos pommes sauté, witte rijst, kip- en varkenssaté met pindasaus, kebab met knoflooksaus, op de huid gebakken Noorse zalm, Duitse braadworst, stamppot zuurkool, mini lasagne, mini moussaka, paëlla, Vlaamse friet en mayonaise. Voor elk wat wils dus! Aansluitend aan het buffet kunt u genieten van een Grand Dessert.

Separaat heeft u een mail of brief ontvangen voor de kosten van deze social.

Introducés zijn niet welkom op deze social, uw partner (mits lid van onze vereniging) uiteraard wel. Consumpties (drankjes etc.) kunnen worden afgerekend met de welbekende blauwe munten.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst en koffie/thee met een versnapering
15.30 – 16.30 uur Lezing over het Defensie Helikopter Commando (DHC)
16.30 – 17.30 uur Aperitief (eigen rekening)
17.30 uur Aanvang maaltijd met na afloop gelegenheid voor een afsluitend drankje (eigen rekening)
20.00 uur Sluiting bar

Uw deelname aan deze social kunt u reserveren door het overmaken van de eigen bijdrage ( zie mail of brief) op bankrekeningnummer NL81ABNA0625371682 t.n.v. CGPA Regio GZRIJ, onder vermelding van: ‘Grote Reünie Social 2 oktober’ en het aantal personen (Als u voor anderen betaalt, dan ook graag die namen doorgeven, in verband met de toegangslijst). De eigen bijdrage dient uiterlijk 18 september op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 30866956.

Omdat we het aantal maaltijden op tijd aan Paresto moeten doorgeven kan uw inschrijfgeld slechts worden terugbetaald indien u zich uiterlijk 2 weken van tevoren met geldige redenen afmeldt.

Op 2 oktober staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensiepas of een postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

 

Ton Bijl

Secretaris