Op dinsdag 4 oktober vindt de jaarlijkse Grote Reünie Social plaats, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. De social vindt plaats in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis.

Ook deze keer bieden we u tijdens deze Grote Reünie Social een interessante lezing aan. We hebben Lt-Kol Gert Kant (plv Projectleider Verwerving F35) bereid gevonden om informatie te delen over ons nieuwste jachtvliegtuig, de F35. Hij zal daarbij ingaan op de geschiedenis en de meest recente stand van zaken van de vervanging van de F16 door de F35. Ook zal hij ingaan op de kenmerken van het F35 jachtvliegtuig en de internationale kenmerken van het F35 programma. Het belooft dus een interessante lezing te worden!

Tijdens de social kunt u uiteraard ook weer gebruik maken van een maaltijd. Het begint inmiddels bijna een traditie te worden, want wegens overweldigend succes sluiten we ook dit jaar weer aan bij het vakantiegevoel dat u dan hopelijk nog heeft. In het buffet ‘Around the world’ komt u wederom de smaken uit verschillende vakantielanden tegen. Denk daarbij aan Nederlandse hutspot, gehaktballetjes en stamppot zuurkool, Franse tournedos met pommes sauté, Indonesische witte rijst, kip- en varkenssaté met pindasaus, Turkse kebab met knoflooksaus, op de huid gebakken Noorse zalm, Duitse braadworst, Italiaanse mini lasagne, Griekse mini moussaka, Spaanse paëlla en last but not least Vlaamse friet en mayonaise. Voor elk wat wils dus! Aansluitend aan het buffet kunt u genieten van een Grand Dessert.

Voor de kosten heeft u separaat een mail of brief ontvangen.

Introducés kunnen niet deelnemen aan deze social, uw partner (mits lid van onze vereniging) uiteraard wel. Consumpties (drankjes etc.) kunnen worden afgerekend met de welbekende blauwe munten. De munten kunnen sinds kort ook met de PIN worden betaald.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst en koffie/thee met een versnapering
15.30 – 16.30 uur Lezing over de F35
16.30 – 17.30 uur Aperitief
17.30 uur Aanvang maaltijd
19.00 uur Sluiting bar

Uw deelname aan deze social kunt u reserveren door het overmaken van de eigen bijdrage op bankrekeningnummer NL81ABNA0625371682 t.n.v. CGPA Regio GZRIJ, onder vermelding van: ‘Grote Reünie Social 4 oktober’ en het aantal personen (Als u voor anderen betaalt, dan ook graag die namen doorgeven, in verband met de toegangslijst). De eigen bijdrage dient uiterlijk 18 september op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Meldt u zich a.u.b. even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 30866956.

Omdat we het aantal maaltijden op tijd aan Paresto moeten doorgeven kan uw inschrijfgeld slechts worden terugbetaald als u zich uiterlijk 2 weken van tevoren afmeldt.

Tijdens de Grote Reünie Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld op onze website). Als u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Op 4 oktober staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensiepas of een postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. We hopen op een grote opkomst bij de F35 lezing en de aansluitende Reünie Social een maaltijd, die deels wordt gesponsord door een bijdrage van het vfonds.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris