VfondsNa de geslaagde ALV met Social op 14 maart staat de volgende bijeenkomst alweer voor de deur: de barbecue op 30 mei. Wij hebben een mooie selectie van vis, vlees en salades voor u uitgezocht. Het goede nieuws is dat u niet zelf achter het vuur hoeft te staan: er wordt voor u gebarbecued zodat u zich optimaal kunt richten op het gezellig samenzijn. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk dessert. De barbecue wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het vfonds.

Barbecue_Gilze.jpgSeparaat heeft u een brief of mail ontvangen voor de eigen bijdrage voor de barbecue. De deelname aan de barbecue kunt u reserveren door overmaken van het bedrag  op ons bankrekeningnummer: NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 16 mei te zijn overgemaakt. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Barbecue”.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 16 mei kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de barbecue, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 16 mei 2023 via telefoonnummer 06 22093723.

U bent vanaf 16.00 uur welkom in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis. Het einde van de bijeenkomst is voorzien om ca. 19.00 uur.

De barbecue staat zowel open voor postactieve leden als veteranen in de regio. Mocht u een veteraan kennen die geen lid is van de vereniging en die toch wil deelnemen, laat dit aan de secretaris weten. Die zal hem of haar dan een uitnodiging sturen.

Tijdens de barbecue worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Op 30 mei staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. U krijgt toegang op basis van die toegangslijst, samen met een geldige defensiepas, een veteranenpas of postactievenpas. Dit altijd in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Het verslag en de foto’s van de ALV van 14 maart kunt u terugvinden op onze website, onder de rubriek ‘Home’.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op dinsdag 30 mei,

namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris