Wapen Dordrecht

UITNODIGING DAGTOCHT 27 AUGUSTUS 2024

Na succesvolle dagtochten naar Den Bosch en Arnhem gaan we we dit jaar de andere kant op: we gaan op dinsdag 27 augustus naar Dordrecht! Dichtbij maar voor velen toch niet zo bekend.

Grote Kerk DordrechtWe vertrekken om 10.00 uur vanaf de vliegbasis richting Dordrecht. Daar beginnen we om 11.00 met een kop koffie of thee met een lekkernij. Van 12.00 tot 13.30 hebben we een stadswandeling onder begeleiding van een VVV-gids, indien mogelijk met een kijkje in de Grote Kerk. Als deze wandeling te lang voor u is, dan bestaat de mogelijkheid om een uitgebreidere rondleiding te krijgen in de Grote Kerk. Dat is relatief weinig lopen. Hierna heeft u even de tijd voor zichzelf voor lunch, shoppen of mogelijk een museumbezoek.
Vaartocht Na de vrije tijd is het tijd voor een vaartocht door Dordrecht van ongeveer een uur. We doen dat in twee groepen: de eerste groep vertrekt om 15.00 uur en de tweede om 16.00 uur.  Na al deze inspanningen kunt u vanaf 17.30 genieten van een 3 gangen diner, waarbij u voor het hoofdgerecht de keuze heeft uit vegetarich, vis of vlees. Rond 19.30 vertekken we dan weer naar het zuiden en hopen we om  20.30 op de vliegbasis aan te komen.
 We kunnen u deze dagtocht aanbieden voor een eigen bijdrage van € 32,50 per persoon. U kunt zich inschrijven door het overmaken van het bedrag van
€ 32,50 per persoon op ons bankrekeningnummer: NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Daarbij graag het volgende duidelijk vermelden: “aantal personen en de keuze vlees, vis of vegetarisch” (voorbeeld: 2 personen, 1 x vlees en 1 x vis).
Om – ten behoeve van het busvervoer – tijdig een goede inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers, vragen wij u het verschuldigde bedrag uiterlijk 1 augustus over te maken. Uw aanmeldingen worden behandeld op volgorde van betaling. Zoals bekend zijn introducés bij de dagtocht niet toegestaan.
Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de dagtocht, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 20 augustus via telefoonnummer 06-22093723.

Tijdens de dagtocht worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld via onze website). Als u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Op 27 augustus staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. U krijgt toegang op basis van die toegangslijst, samen met een geldige defensiepas, een veteranenpas of postactievenpas. Dit altijd in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.
In bijlage vindt u het globale tijdschema van de dag.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op dinsdag 27 augustus.

namens het bestuur,

Ton Bijl

Secretaris