Klu OrkestNa eerdere succesvolle edities in theaters elders in het land komen de befaamde musici van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht nu voor het eerst met het eigen muziekfestival 'On the Air' naar Uden.
Theater Markant legt de rode loper uit en brengt de 48 muzikanten naar diverse uithoeken van het gebouw. Jazz, soul, popmuziek, klassieke muziek; you name it!

De uiteenlopende soorten muziek worden door ensembles met stijl en theatrale flair gebracht in een laagdrempelige festivalsetting. U kunt deze muzikale festivalmiddag op meerdere locaties in het theater genieten van niet minder dan zeventien (!!!) optredens. Van de slagwerkgroep, koperensembles, duo's met tangomuziek en Frank Zappa tot aan de complete saxofoon- en klarinetsecties, de Big Band en muziektheater. Met natuurlijk als afsluiter een spetterende tutti ‘’grande finale’!

Bezoekers ontvangen bij binnenkomst een overzicht met waar elk ensemble wanneer te beluisteren is en kunnen zelf kiezen welke optredens zij wanneer bij willen wonen.

Hierbij de informatie voor 11 maart 2018. Entree € 10 p.p. Tijd van 14 uur tot 18 uur. Theater Markant.

Men kan reserveren via onze website, https://www.markantuden.nl/theater/on-the-air-2018-1534.html,

Klu Orkest 2