UITNODIGING
ALGEMENE LEDENVERGADERING
15 MEI 2019

Het bestuur van de Contactgroep Postactieven Regio Gilze-Rijen heeft het genoegen om u uit te nodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) 2019. De vergadering wordt gehouden op woensdag 15 mei 2019 en vindt plaats in de multifunctionele ruimte (de “Molenwiek”) op de vliegbasis Gilze-Rijen.

Na de vergadering vind er natuurlijk weer een Social plaats en kan worden deelgenomen aan een uitgebreid Indisch buffet met een heerlijk dessert. Hiervoor is een eigen bijdrage noodzakelijk.

De vergadering en de maaltijd zijn alleen toegankelijk voor leden. Zoals bekend zijn introducés niet toegestaan. (Uw partner, mits lid, is natuurlijk wel welkom).

Het programma ziet er als volgt uit:

­ 15.00 u Ontvangst met koffie en cake
­ 15.30 u Aanvang ALV
­ 16.00 u Einde vergadering en bar open
­ 17.30 u Aanvang maaltijd

Het einde van de bijeenkomst is voorzien om 19.30 uur.

De agenda en de overige documenten van belang voor de ALV vindt u de bijlagen bij deze uitnodiging. De financiële stukken worden ter vergadering uitgereikt. Eén van de agendapunten betreft de bestuursverkiezing. De heren Jeroen Meijers en Gerard Hijmans zijn aftredend en stellen zich herkiesbaar. Eventuele tegenkandidaten kunnen via een schriftelijke voordracht van ten minste vijf leden worden aangemeld bij de secretaris.

Machtiging. Ik maak u er graag op attent dat u een ander lid kan machtigen namens u te stemmen tijdens de ALV. Deze machtiging dient schriftelijk te worden gegeven en moet tijdens de ALV overlegd kunnen worden. Per persoon kunnen maximaal twee machtigingen worden gegeven. Als bijlage treft u een machtigingsformulier aan.

Separaat heeft u een brief of email ontvangen voor de bijdrage aan de maaltijd. U dient voor 3 mei de eigen bijdrage voor de maaltijd   door middel van overschrijving op bankrekening/IBAN NL81ABNA0625371682 t.n.v. Vereniging CGPA Gilze-Rijen. Vergeet u a.u.b. niet de te vermelden: “Maaltijd ALV” en het aantal personen waarvoor u inschrijft. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u alleen de ALV wilt bijwonen. Echter, het is natuurlijk vanzelfsprekend dat zonder betaling van de eigen bijdrage deelname aan de maaltijd niet mogelijk is.

Omdat het aantal deelnemers aan de maaltijd ruim van te voren aan Paresto moet worden doorgegeven, moeten we ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 1 mei, kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Het inschrijfgeld kan slechts worden terugbetaald indien u zich uiterlijk twee weken van tevoren met geldige redenen afmeldt.

Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 8 mei via telefoonnummer 06 30866956.

Tijdens de ALV worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Op 15 mei staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. De toegangsregeling is recentelijk aangepast. U krijgt nu toegang op basis van die toegangslijst, samen met een geldige defensiepas, een veteranenpas of postactievenpas, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Graag tot ziens op 15 mei.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur


Ton Bijl
Secretaris

 Bijlagen:

Jaarverslag 2018

Agenda 2019

Machtigingformulier ALV 15 mei 2019