REPETITIE KLU ORKEST 23 FEBRUARI 2024

Klu orkestBeste mensen,

Eind vorig jaar bent u uitgenodigd aanwezig te zijn bij een repetitie van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 7 november 2023. Helaas kon dat niet doorgaan, maar we hebben u beloofd dat we naar een nieuwe datum zouden gaan zoeken.

Die datum hebben we gevonden en het doet ons genoegen u uit te nodigen om op vrijdag 23 februari van 12.00 uur tot ongeveer 14.00 uur aanwezig te zijn bij een repetitie van het orkest in hun professionele repetitieruimte achter het VOTC. De repetitie duurt ongeveer een uur. Daarna gebruiken we een kleine lunch in de crewroom van het orkest. De kosten hiervoor bedragen €5,- per persoon.

U heeft separaat een mail of brief ontvangen over de kosten Voor het reserveren dient U de benodigde kosten per persoon over te maken op ons bankrekeningnummer NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Repetitie orkest”. De betaling dient uitelijk 16 februari te zijn overgemaakt

Het aantal zitplaatsen in de repetitieruimte blijft beperkt. Daarom kunnen in totaal 50 personen naar deze activiteit. Daarbij geldt, wie het eerst komt…. Dus de 50 eerstbetalenden komen op de deelnemerslijst. Mochten er echter meer dan 50 belangstellenden zijn dan gaan we deze activiteit nog een keer herhalen.

De deelnemers staan op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensie-, postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Tijdens de repetitie worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Als u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Met vriendelijke groet en tot ziens op 23 februari,

Namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris